2017. március 20., hétfő

Zöldborsós, gombás csirkeragu

Hozzávalók:
  • 80 dkg csirkemell
  • olaj
  • vöröshagyma
  • 25 dkg gomba
  • bors
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 30 dkg zöldborsó
  • 5 dkg vaj
  •  1 dl főzőtejszín
A csirkemellet felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, és egy serpenyőben mindkét oldalukat megsütjük.
A húst kiszedjük, és a visszamaradt olajban megpirítjuk a finomra vágott vöröshagymát, majd hozzáadjuk az összevágott gombát.
Amikor a gomba levet engedett hozzáadjuk a sót, fokhagymát, és a borsót. Felöntjük vízzel és összeforraljuk. Belekeverjük a vajat és a tejszínt, és még egyszer felforraljuk. A csirkével összeforgatva tarhonyával tálaljuk.

Forrás: Nők Lapja Konyha 2017/3

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése