2017. március 16., csütörtök

Kelkáposztás csirkecomb

Hozzávalók:
  • 1 fej vöröshagyma
  • olaj
  • 4 egész csirkecomb filézve
  • bors
  • majoránna
  • őrölt kömény
  • fűszerpaprika
  • 1 fej kelkáposzta
A vöröshagymát apróra vágjuk, és kevés olajon lepirítjuk. Hozzáadjuk a nagyobb darabokra vágott húst és sózzuk. Amikor már kifehéredett a hús hozzáadjuk a kockára vágott kelkáposzta felét, fűszerezzük borssal, fűszerpaprikával, majoránnával, őrölt köménnyel, majd felöntjük annyi vízzel amennyi éppen ellepi.
Amikor a hús megpuhult hozzáadjuk a kelkáposzta másik felét is, egyet forralunk rajta.
Főtt burgonyával tálaljuk.
Nagyon finom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése